Piyasa katılımcılarının Elon Musk ve Tesla olaylarının ardından korku yaşamalarına rağmen, Fundstrat’tan Tom Lee, Bitcoin (BTC) konusunda yükselişe yönelik fikirlerini belirtmeye devam ediyor. hatta ünlü isim, BTC hedefini 100.000 dolardan 125.000 dolara çıkardığını söyledi.

Tom Lee’den 125.000 dolarlık Bitcoin hedefi

Tom Lee, Tesla’nın Bitcoin’i ödeme yöntemi olarak kabul etmesine izin vermese de BTC’nin yükselmete devam edeceğinden emin. Business Insider’a verdiği bir demeçte, “Bunun insanları Bitcoin konusunda olumsuz etkileyeceğini sanmıyorum, ancak insanların kripto paralar tarafından yaratılan sorunlara odaklanmasını sağlayacak. Bunu, BTC endüstrisinin yenilenebilir enerjilere odaklanması veya proof-of-work sağlamak için daha verimli yollara odaklanması için bir eylem çağrısı olarak görmek muhtemelen daha iyidir,” ifadelerini kullandı.

Tüm bunlara rağmen Lee, kripto piyasasının Musk’ın hareketlerini unutacağına inanıyor ve 2021 için 100.000 dolarlık tahminini 125.000 dolara yükseltti. Ayrıca Lee, artık daha fazla şirketin “yeşil” kripto para birimlerini benimseyebileceğine inanıyor. Yazım sırasında Bitcoin (BTC) 44.826 dolar civarından işlem görüyor. Son 24 saat içerisinde %7.9, son 7 günde ise %23.1 oranında düşüş yaşadı.

HABER BİLGİ AMAÇLIDIR ASLA YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR!