Popüler Bitcoin borsası Binance, yeni bir altcoin listeliyor: Gitcoin (GTC)!

Popüler Bitcoin ve kripto para borsası Binance, yeni bir altcoin listeliyor. Borsa Gitcoin’i (GTC) listeleyeceğini şu açıklama ile duyurdu:

Binance, 10.06.2021 tarihinde Gitcoin’i (GTC) listeleyecek ve GTC/BTC, GTC/BNB, GTC/BUSD ve GTC/USDT ticaret çiftleri için açık ticaret yapacak. Kullanıcılar artık ticarete hazırlık olarak GTC’yi borsaya yatırmaya başlayabilir. GTC için para çekme işlemleri 10.06.2021 tarihinde açılacak. GTC Listeleme Ücreti: 0 BNB. Risk uyarısı: Kripto para ticareti yüksek piyasa riskine tabidir. Lütfen işlemlerinizi dikkatli yapın. Binance, yüksek kaliteli kripto paraları seçmek için elinden gelenin en iyisini yapacak, ancak ticari kayıplarınızdan sorumlu olmayacak. Genellikle yüksek fiyat dalgalanmalarına maruz kaldıklarından, yeni listelenen kripto paralar ile işlem yaparken lütfen yeterli risk değerlendirmesi yaptığınızdan emin olun. Desteğiniz için teşekkürler!

Borsanın listeleme duyurusunun ardından kripto paranın fiyatı sert yükseldi. GTC fiyatı, 9,6 dolar seviyelerinden 12,16 dolar seviyelerine kadar tırmandı. Bu rakamlar altcoin’de yüzde 27’lik bir ralli yaşandığını gösteriyor.

Kripto para projesi Gitcoin (GTC) nedir?

Gitcoin, toplulukları açık kaynaklı kamu malları oluşturmak ve finanse etmek için güçlendiren bir platformdur. GTC, platformun yerel yönetim tokenidir ve GitcoinDAO aracılığıyla kamu malları finansmanı ve platform yönetimi için kullanılır.

BU HABER BİLGİ AMAÇLIDIR KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR!