Bekarlığa veda partisi sonrası feci şekilde yaşamını kaybeden 11 kişinin bulunduğu özel jet hakkında ilginç bilgiler ortaya çıkıyor. Başaran Holding bünyesine kayıtlı olan özel jetin İran hava sahasında irtifa kaybetmesi sonucu yere çakılmasının ardından uçakta bulunan tüm kadınlar vefat etmişti. 11 kadının içinde bulunduğu özel jetin neden düştüğü henüz belirlenemedi. Dubai'den İstanbul'a dönerken düşen uçakta yapılan çalışmalar sonrasında ulaşılan kara kutu kayıtlarına ulaşıldı. Türk sivil havacılığındaki ilk ölümlü iş jeti kazası olarak tarihe geçti. 

 Son dönemlerin en popüler dizilerinden biri haline gelen "Çukur" adlı dizi ile düşen özel jetin bağlantısı olduğu tespit edildi. Yapılan açıklamaya göre dizinin ilk bölümünde Başaran Holding'e ait olan TC-TRB tescilli Challenger 604 tipi düşen özel jet kullanıldı.Dizide Yamaç (Aras Bulut İynemli) adlı karakterin ilk bölümde sürpriz yaparak sevgilisi ile Paris'e seyahat ettiği özel jet olarak düşen jetin kullanıldığı açıklandı.

 Uçağın iç ve dış görüntülerinin yanı sıra misafirlerini beklediği anların yayınlandığı dizinin ilk bölümü takipçileri tarafından tekrar izlendi. Uçağın neden düştüğü hakkında ki çalışmalar büyük bir titizlikle devam ediyor. Ulaşılan kara kutu kayıtlarında ise pilot tarafından yapılan telsiz konuşmalarının kayıtları ele geçirildi.