Zeytin Dalı Harekatı başladığı günden beri çok fazla kayıp veren PKK/PYD terör örgütü mensupları artık kaçış olu bulamayacaklarını anladılar ve teker teker teslim olmalar başladı. En son teslim olan bir teröristin sivil kıyafetli olması terör örgütünün yalanlarının ortaya çıkmasını sağladı.

Türkiye’nin Afrin bölgesinde ki terör örgütüne yönelik Zeytin Dalı Harekatı ile bölgede ki teröristler teslim olmaya başladı. Çok fazla zayiat veren terör örgütlerinin artık kaçacak delikleri kalmadı ve bu nedenle son çare teslim olmalar başladı. Afrin’den gelen bir fotoğrafta ise dikkat çeken görüntüler sosyal medya hesaplarından paylaşılarak örgütün yalanlarını gözler önüne serdi.

Güvenlik Uzmanı Abdullah Ağar’ın sosyal medya hesabında paylaştığı bir teröristin fotoğrafında dikkat çeken ayrıntılar vardı. Abdullah Ağar paylaşım yaptığı fotoğrafın altına ‘’ Afrin kırsalında teslim olan bir YPG/PKK’lı ‘’ notunu düştü. Fotoğraflarda ‘’ Görsel ve fotolar iki nedenle anlam taşıyor. 1- Teslimlerin başlamış olması. 2- Sivil giyinilmiş (giyindirilmiş) olması’’ dedi. Fotoğraflarda ki dikkat çeken ayrıntıyı analiz eden Abdullah Ağar ‘’ YPG/PKK sivil kıyafetle etkisiz hale getirilen teröristler üzerinden ‘’ TSK sivilleri vuruyor’’ yalanlarına başvuruyor’’ diyerek terör örgütlerinin yalanlarını nasıl gerçek gibi gösterebiliriz amacı taşıyor fakat işte bu fotoğraflarla yalanları gözler önüne serilmiş oldu.