Hız kesmeden Afrin’de bulunan terör örgütlerini temizlemeye devam eden Mehmetçikler bugün yayınlanan görüntülerle teröristleri dünyaya rezil etti.

Suriye bölgesinde bulunan Afrin’de başlatılan Zeytin Dalı Harekatı’nda sıcak dakikalar yaşanmaya devam ediyor. Harekatın başladığı günden bu yana 478 terörist etkisiz hale getirilerek bir çok köy ve kent teröristlerden temizlendi.

Bugün ise Mehmetçiklerin düzenlediği yeni operasyonda teröristlere kurulan kumpasla tüm dünyaya gücünü bir kez daha kanıtladı. Zekası ve gücüyle teröristleri yaptıkları maketle dünyaya rezil eden Mehmetçik görüntüleri paylaştı. Türk askerlerinin yaptıkları karton maketten olan tankı yüksek bir noktaya yerleştirerek beklemeye başladı. Teröristlerin kumpasa düşmesini bekleyen Türk askerleri çok beklemeden istediklerini bir kez daha elde etti. Maketten tankı açık alanda gören teröristler heyecanlanıp tankı vurmak için harekete geçti. Türk askeri ise o anları videoya çekmeyi ihmal etmedi.

Videoda maketten tankı roketle nişan alıp vuran teröristler devrilen karton tankı görüp sevinç çığlık atamaya başladılar. Üstelik kandırıldığını fark etmeyen teröristler tank sandıkları maketi vurma anlarını kameraya alıp sosyal medyada paylaştı. Biraz zaman geçtikten sonra gerçek askeri tankı değil maket tankı vurduklarını anlayan teröristler komik duruma düşerek dünyaya rezil oldu.