Hollanda Rotterdam’da çarşı merkezinde bir grup PKK/PYD yandaşları eylem yaparak pankart açtı. Terör örgütü paçavraları ile gösteri yapmak isteyen PKK/PYD yandaşları pankart açtıkları yerde Türklere saldırdı.

PKK/PYD’ye ait paçavraları giyerek terör örgütlerine destek vermek isteyen bir grup  terör yanlıları Rotterdam’da pankart açtı. Terör örgütü yandaşları yapılan müdahalelere rağmen durdurulamadı. Polisin de engellediği terörist gruplar taşkınlık çıkararak o sıra çarşıda bulunan Türklere saldırdı. Hollanda basınına da saldıran terör yandaşları görüntülerinin çekilmesine izin vermedi.

Olay yerinde çok sayıda polisin de bulunmasına rağmen terör örgütü destekçilerini engellemekte güçlük çeken güvenlik güçleri PKK/PYD yandaşları tarafından saldırıya uğrayan bir Türk’ü de gözaltına aldı.PKK/PYD yandaşları aynı şekilde geçen hafta da Almanya Amsterdam sokaklarını karıştırmak istemişti. Amsterdam da yaptıkları gösteride de iki Türk taksiciyi darp etti ve gazetecilik yapan bir Türk’e de saldırdılar. Terör örgütü yandaşları taşkınlık çıkarak düzenin bozulması için uğraştıkları ortada. Utrecht tren istasyonunda gerçekleştirdikleri gösteride de Türk Bayrağı’nı taşıyan göstericilere tepki göstererek yine Türk vatandaşlarına saldırı girişiminde bulunmuşlardı.