Trende uyuyup kalan üniversite öğrencisi şaşkına döndü. İngiltere’ de yaşayan üniversite öğrencisi Ella Johannessen, trenle Peterborough’dan Leeds’e giderken annesiyle yaşadığı maddi sıkıntılara ilişkin telefonla görüştüğü kişiye anlattı. Daha sonra uyuya kalan Johannessen, uyandığında yanında, annesiyle telefon konuşmasını dinlerken yanında bulunan tanımadığı bir kişi tarafından 100 sterlin buldu. Johannessen, uykuya dalmadan önce trende annesiyle konuştu.

Telefonda annesiyle konuşan Johannessen konuşmasında annesine 35 sterlinin kaybolduğunu söyledi. Uyandıktan sonra ise yanındaki peçetenin içerisinde 100 sterlin bulan geç kadın, şaşkına dondu. Kendisine yapılan bu jest karşısında göz yaşlarına hakim olamadı ve ağladı. Daha önce böyle bir jest ile karşılaşmayan Johannessen olayın etkisinden hala çıkamadı. Genç kadın kendisine jest yapan kişiyi bulup teşekkür etmek için aradı. Sadece kendi ülkesinde değil nerede olduğunu bulmak için tüm ülkede arayıp mutlaka teşekkür edeceğini dile getirdi.

Johannessen bulmak için bir çok çaba gösterdi. Bunun için başlattığı sosyal medya kampanyası ülke çapında çok kişi tarafından paylaşıp yardımcı olmalarını istedi. İngiliz kadın, kendisine yönelik yapılan böyle bir jestin anlamının ise çok büyük olduğu dile getirdi. Babasının hayatını kaybetmesinden sonra çok zor dönemler yaşayıp atlattığını söyleyen Johannessen’in gönderisi Facebook’ ta bir çok kez paylaşıldı. Şuan elde edilen paylaşım sayısı 5.100 kez olduğuöğrenildi.