Britanya Galler’de inanılmaz bir olay yaşandı. 22 yaşında olan genç kadın doğum yaptıktan sonra hafızasını kaybetti ve uyandığından beri de kendisini 13 yaşında zannediyor.

 Herkesi şaşkına çeviren olay Britanyalı Gallerli 22 yaşındaki kadının doğumdan sonra hafızasını kaybetmesi ile başladı. Ekim ayında üçüncü çocuğunu kucağına almayı planlayan genç kadın doğum için Galler’in Newport kentinde bulunan Royal Gwent Hospital’da doğum yaptı. 22 yaşında ki genç anne Shannon Everett doğumun ardından 20 binde bir kişide meydana gelen amniyotik sıvı embolisi geçirdi. Amniyotik sıvı embolisi geçiren kadın doğumun ardından 2 hafta boyunca iyileşmesi için komada tutuldu. Genç kadın gözlerini açtığında ise herkesi hayrete düşürerek kendisinin kim olduğunu bilemeyince hafızasını kaybettiği anlaşıldı. Nişanlısı ve iki çocuğunu da tanıyamayan Shannon Everett kendini 13 yaşında bir çocuk zannediyor.

 Everett’in annesi ise olayın şokunu hala atlatabilmiş değil. Anne South Wales Argus’a verdiği röportajda ‘’ Bana devamlı annecim diyordu ve nerede yaşadığımızı sorduğumda Shannon 13 yaşındayken yaşamakta olduğumuz evin adresini verdi.’’ diyerek  kızının bu durumuna çok üzüldüğünü belirtti. Shannon Everett’in ailesi ve nişanlısı devam eden tedavi sonucunda  22 yaşında ki genç kadının hafızasının tekrar geri gelmesini umut ediyor.