55,4 milyon lira bedel ile Denge Yatırım Holdingi’in yüzde 48,5’ini alarak sermaye piyasasına son derece büyük bir hızla giriş yapan Pana Yatırım Holding yönetim kurulu Başkanı Raci Şaşmaz,’’ Gayrimenkule ve medyaya yatırım yapmaya devam edeceğiz.’’ dedi.  

 Pana Yatırım Holding 2017 ve 2018 yılıları için yatırım hedeflerin arasında sermaye piyasalarına giriş süreci kıza ve uzun vadede yapacakları ekonomik stratejileri kısa başlıklar altında toplayarak bir basın açıklaması yaptı. Halka Açık Denge Yatırım Holding’in yüzde 48,5’ni alakar sermaye piyasasına hızla giriş apan pana Yatırım Holding’in Yönetim Kurulu Bsşkanı olan Raci Şaşmaz yatırım yapmaya sürekli devam edeceklerini ‘’ Amacımız sermaye piyasasına girerek, medya ve gayrimenkul sektöründe daha şeffaf, daha doğru yönetilen, daha halka iç içe bir yatırım yapmak.

 Gayrimenkule ve medyaya yatırım yapmaya devam edeceğiz. İnsanların her alanda yatırım yapabileceği bir başka değişle medya sektörünü geliştirirken, insanların hem gayrimenkül yatırımı yapabilecekleri hemde borsada bu hisseleri satın alarak bu şirketin projelerine güvenerek hisselerini satın alabileceği beraber çalışabileceğimiz beraber kazanabileceğimiz bir hedef ile yoldayız.