Zaman zaman sevgilisiyle verdiği pozları takipçilerinin beğenisine sunan Özdemir, son paylaşımında Oğuzhan Koç'un doğum gününü kutladı..

"HEP GÜL HEP EĞLEN"

Güzel oyuncu, bugün 36 yaşına basan ünlü şarkıcıyı öpücüklere boğdu. Özdemir, paylaşımına; "İyi ki doğdun. Hep gül, hep eğlen" notunu düştü.

OĞUZHAN'DAN YANIT GECİKMEDİ

Sevgilisinin bu jestini karşılıksız bırakmayan Koç ise o kareyi kendi hesabından da paylaşarak "Seninle" diye yanıt verdi.

Sık sık magazin gündeminde yer alan çiftten Oğzuhan Koç'un annesi Kıymet Koç da oğlunun sevgilisi Demet Özdemir'i Instagram hesabından takip etmeye başlamıştı. Hatta Kıymet Hanım'ın, ünlü oyuncu ile yemekte buluşmak istediği de iddia edilmişti..

SEVGİLİSİNE ÖVGÜLER YAĞDIRDI

Öte yandan geçtiğimiz aylarda Etiler'de objektiflere yansıyan Oğuzhan Koç, muhabirlerle sohbet etmişti. "Dizi yapsanız kimin oynamasını istersiniz?" sorusuna; "Halit abinin (Halit Ergenç) hastasıyım onunla oynamak isterim. Hayranı olduğum Haluk Bilginer ve Cem Yılmaz'la oynamak da isterdim" şeklinde yanıt verdi.

Koç, 29 yaşındaki sevgilisi Özdemir'i de oyunculuk konusunda es geçmemiş ve "Demet'in de, oyunculuğunun da hastasıyım. Hiç konuşmadık ama olursa onunla da oynamak güzel olur" sözleriyle, sevgilisine övgüde bulunmuştu..

İTİRAF ETMEK ZORUNDA KALDILAR

Yeni yılı Alaçatı'daki bir otelde karşılayan çift, fotoğrafları çekilince ilişkilerini itiraf etmek zorunda kalmıştı. Özdemir, "Evet, fotoğraflarımızın çekildiği doğru. 'Yeni yılın aşk bombası' dersiniz artık" ifadelerini kullanmış; Oğuzhan Koç ise Instagram hesabından yaptığı açıklamayla ilişki yaşadıklarını doğrulamıştı.

Özdemir ve Koç, Bomonti'de bir mekandan çıkarken ilk kez el ele görüntülenmişti. Dört aydır birlikte olan çiftten Oğuzhan Koç, "Kaçmıyor ve saklanmıyorduk. Sadece hayatın biraz normale dönmesini bekliyorduk. İşte karşınızdayız" demişti..