Tarım ve Orman Bakanlığı geçtiğimiz hafta cuma günü mayıs ayının dördüncü tarımsal destek ödemesini ülke genelindeki çiftçilerin hesaplarına yatırmıştı. Söz konusu tarımsal desteklere ilişkin gelişmeler üreticiler tarafından yakından takip edilirken, tarımsal desteklerin ayrıntıları da merak ediliyor. Bu çerçevede, tarımsal destek ödemeleri iletildikçe bakanlık resmi internet sitesinden ve sosyal medya hesapları üzerinden bilgilendirme metinleri yayınlarken, İl Tarım ve Orman Müdürlükleri de ödemelerin ayrıntıları ile ilgili bilgi veriyorlar.

Turk Lirasi Promosyon

Mayıs 2024 Çiftçilere Destek Ödemesi

Tarım ve Orman Bakanlığı mayıs ayının dördüncü tarımsal destek ödemesini geçtiğimiz hafta cuma günü yurt çapındaki çiftçilerin hesaplarına yatırırken, ülke genelindeki farklı şehirlerde ikamet eden üreticiler de desteğin detayları ile ilgili araştırmalar gerçekleştiriyorlar. Bu durumda, Bolu İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre çiftçilere toplam 18 milyon TL destek ödemesi sağlandı. Ödemelerin ayrıntıları ile ilgili Tarım ve Orman Müdürlüğü'nün sosyal medya hesabı üzerinden yapılan paylaşımda:

’’18 Milyon TL 2023 Üretim Yılı Hububat, Baklagil ve Dane Mısır Fark Ödemesi tarımsal destekleme ödemesi bugün çiftçilerimizin hesaplarına aktarılıyor. Üreten Bolu'muza Hayırlı ve bereketli olsun’’ denildi.

Editör: Ali Ölmez