Çağatay Ulusoy yepyeni bir proje ile seyircilerinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Netflix ekranlarında olacak yeni dizi Netflix'in ilk Türk dizisi olacak. Son olarak Show Tv ekranlarında Ay Yapım'ın üstlendiği İçerde dizisinde Sarp karakterini canlandıran Çağatay Ulusoy bambaşka bir karakter ile geri dönüyor. Sarp Komiser rolü ile ününü arttıran ve oyunculuk anlamında da epey bir yol kat eden Çağatay Ulusoy önümüzdeki aylarda yeni dizisi ile seyircisinin karşısına çıkacak. Netflix ekranlarında olacak yeni dizi kahramanlık temalı olacak.

 Mayıs ayında imzalanan sözleşmede dizinin Netflix'in ilk Türk orijinal dizisi olacağı belirtildi. Dizinin detayları da yavaş yavaş belli olmaya başladı. Tarih esintisi ile karşılaşmaya hazır olun. Osmanlı ve Türk efsanelerinin birleşmesi ile çok derin bir kahramanlık hikayesi anlatılacak. Dizinin yapımcılığını 03 Medya üstlendi. Daha önce Behzat Ç. dizisi ile ünlenmiş olan Ercan Mehmet Erdem ile Suskunlar ve Ezel gibi başarılı işlere imza atmış Pınar Bulut'ta senaryoyu kaleme alacak. Süper kahraman hikayesi olacağı belirtilen dizi ile alakalı Barmack, Çağatay Ulusoy ile çalışacak olmanın büyük bir şans olduğunu belirterek heyecanlı olduğunu söyledi. 

 Dizinin şu anda yazım ve yapım aşamasına olduğunu kaydeden Barmack, Türkiye'de ilerleyen zamanlarda daha fazla dizi çekmeyi düşündüğünü de dile getirdi. Dizinin 2018 yılının içerisinde tüm dünyada yayınlanacağı bilgisine ulaşıldı.