Büyükşehir Belediyesi toplumsal değerlere, 7’den 70’e tüm vatandaşların eğitim ve gelişimine verdiği önem kapsamında bünyesinde faaliyet gösteren KAYMEK A.Ş.’nin yürüttüğü çalışmalarla eğitim ve kurslar alanında önemli hizmetlerini hayata geçirmeye devam ediyor.

Bu kapsamda KAYMEK A.Ş. Huzur Çınarı Aile Danışmanlık ve Rehberlik Merkezi tarafından ‘Mutlu Evlilik Akademisi’ eğitim programı düzenlendi. Dört haftalık eğitimleri kapsayan ‘Mutlu Evlilik Akademisi’ evlilik kurumunun sağlıklı bir şekilde kurulması, sürdürülebilmesi ve evlilik öncesi eğitimleri dördüncü ve son haftasında müftülük desteği ile düzenlendi.

Eğlenceli ve dolu dolu geçen program boyunca vatandaşlar uzmanlardan toplumun temel yapı taşı olan aile üzerine önemli konularda eğitimler aldı.

KAYMEK A.Ş. Huzur Çınarı Aile Danışmanlık ve Rehberlik Merkezi uzmanlarınca verilen ‘Mutlu Evlilik Akademisi’ eğitimleri katılımcılardan tam not aldı.

Vatandaşlardan beğeni toplayan ‘Mutlu Evlilik Akademisi’ eğitimlerinin, yoğun ilgi ve talep üzerine yeniden düzenlenmesi planlanıyor.