ATV ekranında seyirci karşısına çıkan Bir Zamanlar Çukurova 43. Bölüm fragmanı yayınlandı. Züleyha ve Yılmaz arasında neler yaşanacağı merak konusu oldu. Peki, Yılmaz kimi tercih edecek? Züleyha ve Demir neden kavga ediyor? Hünkar’ın yeni planı ne olacak? İşte, Bir Zamanlar Çukurova 43. Bölüm fragmanına dair detaylar…

 Türkiye’nin en sevilen dizileri arasında gösterilen Bir Zamanlar Çukurova etkileyici konusu ile izleyicileri mest etmeye devam ediyor. İzlenme rekorları kıran dizinin çekimleri ise Adana’da gerçekleştiriliyor. Heyecanın bir an olsun azalmadığı Bir Zamanlar Çukurova 43. Bölüm fragmanı yayınlandı. Demir’in hapishaneden çıkmasıyla birlikte Yaman Konağı’nda hayat eski seyrine döndü. Hünkar, köylerdeki çocukların sünnet törenini yapmak için harekete geçti.

 Sünnet törenini fırsat bilen Züleyha, Yılmaz ile kaçma planları yaptı. Lakin, hiç hesapta olmayan bir gelişme yaşandı. Müjgan’ın hamile olduğu açığa çıktı. Yılmaz, bu durumdayken Müjgan’ı bırakmamaya karar verdi. Buna rağmen sevdasından vazgeçmeye niyeti yoktu. Hiçbir şeyden haberi olmayan Müjgan, anne olacağı haberi karşısında sevinç gözyaşları döktü. Yılmaz’daki tutukluğun farkına varması uzun sürdü. Yılmaz ile konuşan Müjgan, ona sorunun ne olduğunu sordu. Yılmaz, bir an Müjgan’a her şeyi itiraf etmeyi düşündü ama yapamadı. Müjgan’ın hamilelik haberi herkesin hayatında bomba gibi düştü. Züleyha, kaderin kendisine oynadığı oyun karşısında gözyaşlarına boğuldu.

 Demir ise bu habere sevindi. Çünkü, Yılmaz ve Züleyha’nın artık kaçamayacaklarını anlamıştı. Züleyha ve Hünkar arasındaki çatışmalar ise hız kesmeden sürüyor. Hünkar’ın Fekeli ile gönül ilişkisi olduğunu söyleyen Züleyha, Demir’in çılgına dönmesini sağladı. Fekeli’nin babasının katili olduğunu söyleyen Demir, annesine karşı cephe aldı. Yaman Konağı’ndan ayrılmak ve İstanbul’a yerleşmek isteyen Züleyha, bu durumu fırsat bilerek Demir ile konuşmaya karar verdi.