Türkiye’nin en sevilen market zinciri BİM market indirim kampanyalarına devam ediyor. İlgiyle takip edilen BİM Aktüel ürünler kataloğu yayınlandı. 8 Kasım BİM aktüel ürünler kataloğunda hangi ürünler yer alıyor? İşte, tek tek BİM aktüel ürünler kataloğundaki ürünler ve fiyatlarının incelemesi…

 BİM market tarafından her hafta yayınlanan aktüel ürünler kataloğuna vatandaşlar yoğun ilgi göstermeye devam ediyor. Piyasa fiyatının neredeyse yarısına satılan ürünler, kaliteleri ile beğeni kazanıyor. BİM tarafından hafta başında ve Cuma günleri özel indirimler yapılıyor. 5 Kasım Salı günü başlayacak olan indirim kampanyasında öne çıkan ürün JVC marka 55 ekran uydu alıcılı televizyon oldu. 3 bin 499 TL’ye satışa çıkarılan 4K UHD özellikli televizyona, kredi kartı ile 6 taksit uygulanabiliyor.

 Vestel servis güvencesi ve 3 yıl garanti sunuluyor. 8 Kasım BİM Aktüel ürünler kataloğunda ise Fakir marka toz torbasız elektrik süpürgesi dikkat çekiyor. Satış fiyatı 479 TL olan elektrik süpürgesine kredi kartına 6 taksitle sahip olabilirsiniz. 2 yıl garanti seçeneği sunuluyor. Fakir marka blender robot setiyse 199 TL’ye satışa çıkartıldı. Kış aylarının vazgeçilmezi Kumtel marka mini ısıtıcının fiyatı sadece 49.90 TL olarak belirlendi.

 Chef’s marka tek fiyat teflon tencerelerin tanesi 15.50 lira olurken; Hisar marka çelik çaydanlık da 99 liradan satılıyor, kredi kartına taksit seçeneği bulunuyor. Lav marka bardak, sürahi saklama kaplarıysa 8.95 liradan başlayan fiyatlarla satışa çıkartıldı. Mini ütü masası 24.90 liradan, Pazar arabasıysa 44.90 liradan satılıyor. Teknolojik cihazların ağırlıklı olduğu kataloğda dijital kompresör 89 liradan, çevirici oto inverter 12V-120V 99 liradan, kompresör 75 liradan etiketlendirildi. Taşınabilir şarj aleti 49.90 lira, bluetooth kulaklık 39.90 lira ve lastikli telefon tutacağının fiyatı 9.95 lira olarak belirlendi.