Kara Kartal Kayserispor’la yaptığı maçta 1-1 berabere kaldı. Avrupa’da dolu dizgin maçlarına devam eden Beşiktaş Süper Lig’de devam ettiği maçta Kayserisporla yaptığı maçta 1-1 berabere kalarak sahadan yaralı olarak ayrıldı.

Siyah-beyazlı futbolcular bugün Kayserisporla deplasmanda buluştu. Süper Lig’de 15. haftada 3. beraberliğini alan Beşiktaş takımı maç sonunda beş puan kaybederek sahadan ayrıldı. Süper Lig kupa maçlarında Galatasaray, Fenerbahçe ve Göztepe takımlarının kazanarak geçirdiği bu haftayı Medipol Başakşehir puansız geçirdi. Zirveye yaklaşma umudu ile deplasmana çıkan Beşiktaşlı futbolcular ve Kayserispor oyuncuları maç sonunda sahadan puansız ayrıldı. Kadir Has Stadı’nda gerçekleşen mücadelede maça hızlı başlayanKayserispor’lu oyuncular maç sonunda sahada 10 kişi kaldı. Yüksek pas yüzde oranında iyi olan Siyah-Beyazlı takım 9. dakikada Cenk Tosun ve 17. dakikada Oğuzhan Özyakup ile iki net gol pozisyonunu kaçırdı. Deplasman da ilk gol Kayserispor oyuncularından 31. dakikada  Oleksandr Kucher’in sol kanattan yaptığı orta ile kaledeki boş pozisyonu gören Umut Bulutun  topa dokunuşu ile gerçekleşti. Maç uzun süre 1-0 Kayserispor’un galibiyeti ile devam ederken ilk yarının son saniyelerinde maçın skorunu belirleyerek eşitliği bozan Beşiktaşlı oyuncu Cenk Tosun’dan gelen golle dengeler değişti.

Kayserispor ikinci yarının başında sahada 10 kişi kalmalarına rağmen Beşiktaşlı futbolcular karşısında hızlı ve seri oynayarak Beşiktaşlı futbolcular karşısında iyi savunma yaparak skoru 1-1 olarak kapattı.