Kayserispor'un eski yönetiminin kulubü kişisel şirketlerine çıkar amaçlı kullanıldığını belirten Baki Ersoy, "Berna başkan 120 milyon TL'yi ödemiş ama bu borcu kim yaptıysa hesabını sorarım. Kimse hesap sormazsa ben sorarım" dedi.

MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, Kayserispor Olağan Genel Kurulunda söz aldı. Milletvekili Ersoy, Kayserispor'u borca sokanlara çok sert sözler sarfetti. Adeta eski yönetimi bombalayan Milletvekili Ersoy, hesabı soracağını belirtti.

Ersoy, " Berna Gözbaşı, 120 milyon TL'yi ödemiş ama bu borcu kim yaptıysa hesabını sorarım. Savcılığa dilekçe  verdim. Dosya kapandı mı diye soran varsa dosya mahkemede. Kimse hesap sormazsa ben sorarım.Bu şehirde birlikte yaşıyoruz ama birileri alıp götüremez. Bunun hesabını soracağız. Ol denilen yerde olurum olma denilen yerde olmam. Kulübe zararım varsa stadın önünden geçmem. Şahsiyetli olacağız.Onurlu olacağız. Berna Gözbaşı 170 milyonu nereden almış deniyor ama ben dürüstlüğünden eminim. Nerden aldı açıklar kendisi. Ama bu parayı neden harcadın diyen yok. Ben inanıyorum harcadığına. Bu kulübün parasını alıp şirketlerini büyütenler var.Adli makamlardan gelen kararı bekliyorum. Delikanlı olsunlar." dedi.