Ak Parti eski Milletvekili Mehmet Metiner ile 26. Dönem Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, sosyal medya üzerinden birbirine girdi! Mehmet Metiner, Elitaş'a sert sözler kullanarak fitili ateşledi! 

Geçtiğimiz aylarda Kayseri’de yayın yapan Kent Türk Televizyonu’nda canlı yayına katılan AKP eski milletvekili Mehmet Metiner, FETÖ ile mücadele konusunda “Açık söylüyorum Kayseri Türkiye’nin Pensilvanya’sıdır. Amerika’da Pensilvanya Türkiye için ne ifade ediyorsa işte Kayseri’de bu manada Türkiye’nin Pensilvanya’sıdır. O nedenle burada verilen mücadele çok önemlidir” demişti.
Metiner’in sözlerine Ekonomi eski Bakanı ve AKP Kayseri Milletvekili Mustafa Elitaş, Kayseri’de katıldığı bir televizyon programında tepki gösterdi.

Elitaş, “Kayseri’de iş adamlarına FETÖ’cü diye iftira arıp korkutan bir şebeke var… Kayseri’yi Pensilvanya gibi gösteren Mehmet Metiner haddini aşmıştır. İki tane bozuntu adam var onlardan bilgi alıyor. Her devirde fitne sokmaya çalışan adamlarla sen düşüp kalkamazsın. Kayseri’ye çamur atmak senin haddie değil” dedi. Elitaş, emniyete ve yargıya suç duyurusunda bulunduğunu belirtti.

METİNER’DEN ELİTAŞ’A: KİMLE DÜŞÜP KALKTIĞINA DİKKAT ET

Elitaş’ın açıklamaları Kayseri’de Kent Vizyon gazetesinde de yer aldı. Gazetenin kapağını paylaşan Mehmet Metiner, “Asıl sen haddini aşıyorsun Elitaş efendi! Sen Pensilvanya metaforu üzerinden yaptığım analizi ya anlayacak kapasitede değilsin ya da başka kuyruk acın var senin! Kiminle düşüp kalktığına asıl sen dikkat et! Halktaki karşılığın belli! Her tarafından fitne fücur akıyor!”