ABD’ de silahlı saldırı gerçekleşti. ABD’nin Marlaynd kentinde ki bir iş merkezinde silahlı saldırı gerçekleştiği öğrenildi. Saldırıda 5 kişinin vurulduğu 3 kişinin hayatını kaybettiği ve 2 kişininde yaralı olduğu öğrenildi.

ABD’nin kuzaydoğusunda yer alan Marlaynd kentinde silahlı saldırı herkesi korkuttu. Saldırda 3 kişi hayatını kaybederken 2 kişininde ağır yaralı olarak tedavi altına alındığı belirtildi. Aynı işletmede çalışan 5 kişinin silahlı saldırıda kurşunların hedefi olduğu öğrenildi. Yerel basının yaptığı açıklamada silahlı saldırganın kimliğinin henüz tespit edilemediği ama en kısa zamanda zanlının bulunacağı söylendi. Polis Edgewood bölgesinde bulunan ‘’ Emmortan Businnes Park’’ adlı işletmedeki saldırıdadan sonra zanlının henüz yakalanamadığı için çevrede bulunan bazı okul ve işletmelerin kapılarını kapatarak hiçbir ziyaretçi girişine izin verilmediği öğrenildi.

Konuyla ilgili açıklamaların ilerleyen saatlerde de olacağını ve bu süreçte de zanlının yakanlanması için çalışmaların hızla sürdürüldüğü belirtildi.