05 Şubat 2012 Pazar
Generalden şok itiraf...
Atatürk'ün kızacağı kişinin sofradaki yeri
Köyde James Bond bekleyişi
'MOSSAD Obama'yı vursun' tavsiyesi
Bizi kuyuya atıp taradılar!
Teröristlerin Telsiz Konuşmaları Deşifre Oldu
Gardaş 'gaz'ığı!
Dev site kapatıldı
Fenerbahçe'ye UEFA müjdesi...
12 Eylül'deki idarecilere de soruşturma !
Yabancı işçiler için yolun sonu !
Bakan'dan öğretmen ataması müjdesi
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
30 Ağustos 2010 Pazartesi 10:57

New York'ta Türk koca dehşeti

New York’ta yaşayan bir türk karısını korkunç bir şekilde öldürdükten sonra intihara teşebbüs etti...

 

Olay New York’ta-Long Island bölgesi Lindenhurst kasabasında meydana geldi. 52 yaşındaki Muhammed K’nın marangoz olarak çalıştığı ancak  işlerinin çok kötü gittiği, Karadağ’ın iflas ettiği ve ardından Muhammed- Gülçin K. çiftinin boşandığı ancak, aynı evde yaşamaya devam ettikleri öğrenildi. 

Çiftin beraber yaşadığı evde önceki gün çıkan yangınla korkunç cinayete dair bütün ayrıntılar ortaya çıktı.
Olay yerinde boş benzin bidonu bulan polis, evde yaptığı araştırmada kan izlerine rastladı. 

Komşusu Muhammed K.’nın erken saatlerde kanlı bir kutu içerisinde evde besledikleri kediyi kendilerine emanet ettiklerini söyledi. Bu ifade ile alarma geçen polis, Karadağ’a ait cipi olay yerinden yaklaşık 25 km uzaklıkta "Sore Thumb Beach" plajının girişinde buldu.
 
Polis cipin içerisinde bir battaniyeye sarılı Gülçin K.'nın cesedini ve aşırı dozda ilaç içerek intihara teşebbüs eden Muhammed K.'yı  gördü.
Kendinden geçmiş bir halde polisler tarafından bulunup hastaneye kaldırılan Muhammed K'nın durumunun ciddi olduğu öğrenildi. 

 

Muhammed K'nın , cinayet sonrası 03.57’de yakınlarına yazdığı e-mailde karısını öldürdüğünü, kendisini de öldüreceğini yazarak veda ettiği öğrenildi.

Muhammed K'. e-mailde şunları yazdı:

Bugün benim son günüm arkadaşlarım son iki senedir yaşadığım olaylar beni çok stres altına soktu en sonunda bunalıma girdim uykusuz geceler çoğaldı ve eşim dediğim kişinin beni gözümün önünde aldatması en son darbeydi bana. 

Son bir aydır yalvardım çek git diye gitmedi çok direndim ama en sonunda direnemedim. Bu akşam burada eşimi öldürdüm ben de intihar ediyorum. 

Başta ailem anam hakkını helel et ama namusumu temizledim onu çok sevmiştim hayatımı ona adamıştım seni bile kırmıştım anam onun için ama artık yol buraya kadarmış. 

Kalbini ferah tut, babamın yanına gidiyorum annanem babannem teyzemlerin yanına gidiyorum. 

Hakkınız helal edin başka bir şey diyemiyorum ve bütün arkadaşlarım hakkınızı helal edin."

Bu haber toplam 42 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.