22 Mayıs 2012 Salı
Başkanlık sistemi nedir?
İşte Ergenekon'un en önemli delili
Türkiye ile ilgili şok öneri
Asıl hedef özel mi?
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
23 Nisan 2011 Cumartesi 14:56

Kayseri’de 131 Polis Memuru Başpolis Oldu

Kayseri’de başpolis memuru olmak için başvuruda bulunan 608 polis arasında, 131 polis memuru başarı göstererek, başpolis memurluğu rütbesine yükseldi.

Kayseri’de başpolis memuru olmak için başvuruda bulunan 608 polis arasında, 131 polis memuru başarı göstererek, başpolis memurluğu rütbesine yükseldi.

Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre, Emniyet Teşkilatı’nın arakademe rütbeli personel ihtiyacını karşılamak üzere, 3201 sayılı Emniyet Teşkilatı Kanunu ve “Emniyet Hizmetleri Sınıfı Başpolis Memuru ve Kıdemli Başpolismemuru Rütbelerine Yükselme Esaslarına Dair Yönetmelik” hükümleri çerçevesinde, İl Emniyet Müdürlüklerine yeteri kadar başpolis memuru kadrosu tahsil edildi. Açıklamada ise şu ifadelere yer verildi:

“İlimizden toplam 608 polis memuru başpolis memuru olmak için yazılı sınava katılmış, bu sınav sonucunda 131 personelimiz başarı göstererek başpolis memurluğu rütbesine yükselmeye hak kazanmıştır. Başpolis memurluğuna terfii eden personelimiz için İl Emniyet Müdürlüğü Sosyal Tesislerinde rütbe terfii töreni düzenlenmiş, törene İl Emniyet Müdürü Cuma Ali Aydın, sıralı amirler ve Başpolis rütbesine terfi eden personelin eş ve çocukları iştirak etmişlerdir.”

Bu haber toplam 215 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.