22 Mayıs 2012 Salı
Başkanlık sistemi nedir?
İşte Ergenekon'un en önemli delili
Türkiye ile ilgili şok öneri
Asıl hedef özel mi?
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
02 Aralık 2011 Cuma 15:03

İsrail'den cevap: Komik

Bir TV programında, oteldeki taciz ve dayak iddiasını İsrail’e bağlayan Nihat Doğan’a, İsrail’in Ankara Büyükelçiliği’nden yanıt: Komik!

‘Teke Tek’ programına konuk olan sanatçı Nihat Doğan, Ankara’daki otel olayında mağdur taraf olduğunu dile getirdi. Doğan, “Anayasa görüşmelerinin yapılacağı gün 24 şehidin gelmesi manidardır. Bu işin arkasında İsrail vardır. İsrail’i tanımamamız gerektiğini söyledim. Bu sözlerimden üç gün sonra otel iftirası patlak verdi” dedi. Konunun kendi dışında geliştiğini söyleyen Doğan, telekızları İsrail ajanı olarak niteledi.


İSRAİL SÖZCÜSÜ: KOMİK


İsrail’in Ankara Büyükelçiliği Sözcüsü Nizar Amer, Nihat Doğan’ın bu iftiraların arkasında İsrail’in olduğu sözleriyle ilgili olarak, “Nihat Doğan’ın sözlerini duydum. Herkes bir şeyler söyleyebilir, iftiralar atabilir. Bu tür iddialara cevap vermiyoruz. Ama söyledikleri komik” diye yanıtladı.


MAĞDUR KADIN: SAÇMALIK


Sanatçı İzzet Yıldızhan’ın kendisiyle zorla ters ilişkiye girdikten sonra dövdüğünü ileri sürerek şikâyetçi olan Müyesser Y. ise Doğan’ın kendisini İsrail ajanı olarak nitelediğini hatırlatmamız üzerine, “Ney demiş ney. Kapatın, böyle şeyleri konuşmak istemiyorum. Saçmalık” diye konuştu.

KAYNAK: NTVMSNBC

Bu haber toplam 47 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.