20 Mayıs 2012 Pazar
İşte Ergenekon'un en önemli delili
Türkiye ile ilgili şok öneri
Asıl hedef özel mi?
%100 yerli
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
20 Ocak 2012 Cuma 19:28

Cinayet işledi Facebook'a yazdı

Tefenni İlçesine bağlı Yeşilköy köyünde bir tartışma sonucu amcaoğlunu tabancayla vuran 17 yaşındaki bir genç, cinayet sonrası facebookta özür diledi.

17 yaşındaki Abdullah T., amcasının oğlu 43 yaşındaki İbrahim T. ile borç alacak yüzünden 10 gündür tartışıyordu. Tartışmalar sonunda, 43 yaşındaki İbrahim T. kavga etmek için amcaoğlu Abdullah T.'in çobanlık yaptığı Çayırlık mevkiine gitti.

KARŞISINDA GÖRÜNCE KORKTU

Çobanlık yapan Abdullah T., amcasının oğlunu görünce kendisine bir şey yapacağından korkarak belindeki tabancaya davrandı. 17 yaşındaki Abdullah T., tabancayla İbrahim T.'i vurdu. İbrahim T. olay yerinde hayatını kaybetti. Abdullah T. ise olay yerinden kaçtı.

FACEBOOK'TA ÖZÜR DİLEDİ

Cinayetin ardından facebook mobil üzerinden cinayeti itiraf eden Abdullah T., profil duvarına, 'Bugün cinayet işledim, affedin beni arkadaşlar, bu da benim kaderimmiş. Güllü seni seviyorum beni affet. Ben seni gerçekten sevdim' yazdı.

Arkadaşlarının yazıyı görmesi üzerine jandarmaya olay haber verildi. Jandarma ekipleri amcasının oğlunu vuran Abdullah T.'i gözaltına aldı.

İbrahim T.'in cesedi ise Antalya Adli Tıp Kurumu'na sevk edildi.

Bu haber toplam 65 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.